VIER VADERDAG OP 18 JUNI !

Als Vaderdag begint met een verrukkelijk Hollands Vaderdag Ontbijt op bed, kan de dag eigenlijk al niet meer stuk. Want...  ook de liefde van papa’s gaat door de maag!

Ons heerlijk Hollands ontbijt verkeert op Vaderdag in bijzondere sferen! Het verrukkelijke ontbijt is dan aangevuld met allerlei heerlijke en leuke Vaderdag-extra’s! Wat zal hij ontroerd en trots tegelijk zijn!

Wat krijgt vader allemaal in zijn Zeeuws Vaderdagontbijt?
Het leuke fruitkistje is gevuld met een fraai assortiment verse Hollandse Oer-puntjes gemaakt van 100% Hollandse tarwe, twee stuks fruit (vers van de Limburgse boer) en een fles Schulp appelsap, Neerlands lekkerste sap. Beleg de oerpuntjes met onze overheerlijke Hollandse Lekkernijen: een Gouds kaasje, Hollandse paté, Hollandse jam, hagelslag en vruchtenhagel voor de liefhebber en Échte boter en kakelverse eitjes!  De koffie en de thee maken het ontbijt compleet!


Hmmmm... zo zoet, zo lekker!
Ook lekker ouderwetse kandijkpoek ontbreekt zeker niet. Samen met de WIlhelmina pepermuntjes zorgen ze voor de finishing zoete touch! Speciaal voor vader wordt het uitgebreide ontbijt aangevuld met heerlijke chocolaatjes van Belgische topkwaliteit, een oud Hollandse lolly in hartjesvorm en een leuk Vaderdaggedicht maakt het compleet.  Natuurlijk zal een lekker Hollands biertje niet ontbreken, dat heeft hij wel verdient!

Sprankelende bubbels!

Schenk alvast de sprankelende bubbels in!  Wat mag het zijn voor u?  Een sprankelende schuimwijn, een verfrissende Cava of een overheerlijke Champagne?  Hebt u liever zonder alcohol?  Geen probleem, ook dat kan.

Standaard is dit een 2 persoons onbtijt.  Voor de allenstaande papa hebben we ook ontbijtjes voor 1 persoon beschikbaar.

Wanneer uiterlijk te bestellen?

Bestel uiterlijk vrijdag 16 juni om 12.00u.  Een pakketdienst bezorgd het ontbijt op zaterdag 17 juni in héél Nederland zodat  u op zondag lekker kan onbtijten op het moment dat het papa het best uitkomt!

Bestel vlug het Hollands ontbijt van uw keuze en verras papa op bijzondere wijze op Vaderdag!

Breid uw ontbijt eenvoudig uit met een ruiker bloemen of Leonidas bonbons

Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen.