Meest gestelde Vragen

Hoe bestellen?

U bestelt het Hollands Ontbijt van uw keuze eenvoudig en snel door dit in uw ontbijtmand te plaatsen. Vervolgens kunt u invoeren waar het ontbijt bezorgd moet worden en regelt u de betaling via IDeal (Nederland) of Mister Cash (België). U ontvangt altijd een bevestiging van uw bestelling via het opgegeven e-mailadres. Check ook even uw spam! Nadat u uw bestelling heeft betaald, zal Hollandsontbijt.nl deze verwerken en zorgen voor een overheerlijk en onvergetelijk ontbijt.

Hoe wordt er bezorgd?

Op de dag wanneer u wenst te ontbijten wordt uw Hollands Ontbijt in de ochtend (gegarandeerd voor 10.00 uur) door onze eigen bezorgservice bij u aan huis bezorgd óf de dag daarvoor door een pakketdienst op het door u opgegeven adres bezorgd.  Onze producten zijn en blijven na verzending gegarandeerd minimaal 4 dagen vers en hoeven niet gekoeld vervoerd te worden.  

Hoeveel bedragen de bezorgkosten?

Hollandsontbijt.nl rekent geen bezorgkosten. Waar u ook woont, de bezorging is dus altijd gratis. Oh ja, wij zijn de enige landelijke ontbijtservice die dat presteert! 

Tot wanneer kan ik bestellen?

Bestelt u vandaag vóór 12.00 uur, dan geniet u overmorgen van uw lekkere Hollandse ontbijt! U kunt 5 dagen per week genieten van een heerlijk Hollands Ontbijt:  vanaf woensdag tot en met zondag.
Op maandag en dinsdag is het helaas niet mogelijk te genieten van een heerlijk Hollandse Ontbijt - dit in verband met de hoge kwaliteitsstandaard die wij hanteren.

Ik heb een andere vraag!

Stuur ons een mailtje en wij beantwoorden deze zo snel als mogelijk en zeker binnen 24uur!


 

Breid uw ontbijt eenvoudig uit met een ruiker bloemen of Leonidas bonbons

Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen.